Blog_header

Leer R met de Experience R. Schrijf je nu in!

Als (data) analist ben je altijd bezig met hoe jij jouw organisatie kan helpen met betere inzichten en modellen. Jouw innovativiteit wordt beperkt door de mogelijkheden die je hebt in de tool waarmee je werkt. Wij willen je graag helpen en je introduceren in R, een flexibel open-source programma waarbij de community ervoor zorgt dat state-of-the-art technieken al ingezet kunnen worden voordat jij het maar hebt kunnen bedenken.

Wil jij je graag verder ontwikkelen en innovatief bezig zijn in het Data Science vakgebied; schrijf je dan nu in voor onze Experience R!

De Experience R bestaat uit een zestal modules van vier uur. De eerste module geeft een introductie in R en Rstudio, vervolgens leer je hoe je data moet importeren vanuit verschillende bronnen, hoe je data kan manipuleren en transformeren, moet prepareren voor modelbouw en uiteindelijk het modelleren zelf. De visie van de laatste dag is ‘Putting it all together’, waarbij je het ‘R Template’ krijgt. Dit is een standaard script in R met als doel om met minimale aanpassingen een classificatie model te bouwen.

Praktische informatie:

  • Wanneer: wekelijks van woensdag 15 maart  t/m woensdag 19 april 2017
  • Tijd: van 13:00 tot 17:00 uur
  • Waar: The Analytics Lab, Atoomweg 50, 3542 AB Utrecht
  • Inschrijven vóór: woensdag 1 maart 2017
  • Kosten: 1.950 euro per persoon (voor zes modules)
  • Minder modules nodig: neem contact met ons op

 

Module_overzicht_grijze_achtergrond

 

2 replies

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] created a R course, called Experience R, which kickstarts (aspiring) data analysts / scientists in learning R. Python is based on ABC, which is developed with the sole purpose of teaching non-programmers how […]

  2. […] zeker de steilste leercurve, dit is dan ook de reden dat wij onlangs een cursus, onder de noemer R Experience, hebben ontwikkeld, die analisten helpt om R te leren gebruiken in hun […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *