17 - 09 - 2019

Meetup A.I. en Media, 16 oktober in Amsterdam

Op woensdag 16 oktober aanstaande is het weer tijd voor onze Meetup, deze keer is het onderwerp A.I. en Media.

We starten met Jurriaan Nagelkerke (Cmotions) en Margot Rozendaal (DPG Media). Zij zullen ons meenemen in de ins en outs van Topic Modeling. Hoe pak je dit aan, welke data gebruik je hiervoor, welke technieken zijn het best toepasbaar en wat zijn de valkuilen?

Onze tweede spreker is Tom van den Broek, hij is als Head of Product verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de digitale NOS titels zoals NOS.nl, NOS-app, Jeugdjournaal, Nieuwsuur en proposities bij grote evenementen. Tom vertelt over wat hij dagelijks tegenkomt bij het ontwikkelen van digitale diensten bij NOS. Van het dagelijks nieuws tot grote sportevenementen, tot experimenten met bijvoorbeeld Augmented Reality, Google Home en aanbevelingstechnologie.

Voor de mensen die al eerder bij onze Meetups geweest zijn: let op, we hebben de locatie gewijzigd naar Amsterdam. Deze locatie is zowel met de auto als met het OV zeer goed te bereiken.
Ook anders dan normaal is het feit dat de Meetup dit keer volledig in het Nederlands zal zijn, dit in verband met het onderwerp van de avond.

Agenda:
18:00 – 19:00 – Ontvangst met een hapje en drankje
19:00 – 19:50 – Jurriaan Nagelkerke & Margot Rozendaal
20:00 – 20:50 – Tom van den Broek
20:50 – 21:30 – Afsluitende borrel

We hopen jou ook te zien op 16 oktober, meld je dus snel aan, dan maken we er samen een mooie en vooral interessante avond van.

This article is written by:
Simon Bolhuis
Simon Bolhuis
s.bolhuis@cmotions.nl
Anne-Wil IJzelenberg
Anne-Wil IJzelenberg
a.ijzelenberg@cmotions.nl
Jeanine Schoonemann
Jeanine Schoonemann
j.schoonemann@cmotions.nl