12 - 02 - 2020

Meld je aan voor onze Nachos Hackathon @ 3 april 2020

Al jarenlang staan de kranten er vol van: Nederland dreigt een nachostaat te worden. Het gebruik van tortillachips in het uitgaansleven is eerder een regel dan uitzondering en er vaart geen vrachtschip uit Zuid-Amerika de haven binnen zonder verstopte pakketjes jalapeño pepers en crème fraîche in bananendozen. In schimmige Nederlandse kelders worden avocado’s versneden tot guacemole, de nachoticabrigade van de politie heeft haar handen vol aan het oprollen van de meest exotische varianten van dit ooit zo onschuldige driehoekige maïsproduct.

‘Data was het nieuwe goud, nacho’s zijn de nieuwe data’.

Om te anticiperen op deze ontwikkeling en een graantje mee te kunnen pikken, is het thema van onze hackathon dit jaar ‘Nachos’. Op vrijdag 3 april 2020 gaan de deelnemende teams proberen een eigen data gedreven nacholijn op te zetten, van productie tot verkoop. Om de nachobrigade voor te zijn, wordt deze nacholijn met behulp data (science) opgezet. Wie krijg het beste nacho-netwerk, en wie wordt er gepakt?

De briefing over de details en de locatie van het transport volgt, maar zet de datum alvast in je agenda en formeer met je collega’s een ijzersterk kartel van 3-6 personen. Geef jouw nacho-bende op door een mail te sturen naar j.kromme@cmotions.nl.

Lees hier meer over onze vorige hackathons:

This article is written by:
Jeroen Kromme
Jeroen Kromme
j.kromme@cmotions.nl